tisdag, december 15, 2009

Bubblans värld och röda markeringar

En extrem trötthet har landat. Tror att både jag och Crico känner av den. Vi har en stark vilja att ro detta i land, men det är stora vågor på vägen just nu. Livet utanför vår skapade bubbla tränger sig in och gör sig påmind fast att vi försöker mota bort den.

Idag har vi rättat till och strukturerat upp de flesta lysande röda markeringar som vi puttat in för att se att vi skall tillbaka och fixa iordning. Diskussion och resultat har tagit form, om än väldigt svårkrystat på formuleringsfronten, men det finns där iaf även om de inte är färdiga. Ska sätta igång med sammanfattning och reflektion imorgon förmiddag, medans Crico tar tag i resterande litteraturskrivelse. Eftermiddagen blir avsatt till handledning med B. och det skall bli skönt så man får veta om man är på rätt väg med dessa nyinsatta delar.

Det är ju snart dax för den första inlämningen och då skall alla delar vara kompletta. Vi får väl se hur det går med det...det får tiden utvisa....för hur vi än vänder och vrider på det så har dygnet ändock bara 24 timmar!

Inga kommentarer: